It is currently Wed Jun 26, 2019 11:01 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 6 posts ]
Author Message
 Post subject: Graphics problem-question
PostPosted: Wed Sep 09, 2009 8:23 am 
Urban L337
User avatar

Joined: Nov 2006
Posts: 1332
Location: South Jersey
I guess it was around March I started noticing that while watching flash based videos most of the deep black colored objects would have this bright colored pattern go across them. I would restart and it goes away. It started happenning more frequently but only on flash videos. Well, yesterday it appeared in-game for the first time. It's only in areas where it's dark black. I'll post a picture when I get home to show you exactly what I mean. But I was wondering if any of you have any idea what could be causing this. Over heating? Update drivers? The card was just installed last November. I even cleaned any dust out of it to see if that was causing it. I have the Antec 900 case like most of you and I didn't think cooling would be a problem. Any help is appreciated. Thanks.

_________________
Xfire --> yourfather856
Cell --> 609-670-3344


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Graphics problem-question
PostPosted: Wed Sep 09, 2009 9:45 am 
]BoS[ Leader
User avatar

Joined: Nov 2006
Posts: 1241
Location: Around...
Can't really say without seeing a picture of it first, but it sounds somewhat like your memory is bad on the graphics card. The alternative would be bad drivers.

_________________
Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Graphics problem-question
PostPosted: Fri Sep 18, 2009 7:46 pm 
Urban L337
User avatar

Joined: Nov 2006
Posts: 1332
Location: South Jersey
This is an example. I think it may be an overheating problem because when I restart it goes away and it never really occurred until it got a bit warmer out. Could be dust too, but I cleaned it all out already.


Image

_________________
Xfire --> yourfather856
Cell --> 609-670-3344


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Graphics problem-question
PostPosted: Fri Sep 18, 2009 7:48 pm 
Urban L337
User avatar

Joined: Nov 2006
Posts: 1332
Location: South Jersey
wtf? It doesn't show up when I post the image? Well just imagine that black area covered with yellow streaks.

_________________
Xfire --> yourfather856
Cell --> 609-670-3344


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Graphics problem-question
PostPosted: Fri Sep 18, 2009 9:24 pm 
Spam Much?
User avatar

Joined: Nov 2006
Posts: 414
YourFather wrote:
wtf? It doesn't show up when I post the image? Well just imagine that black area covered with yellow streaks.



I just lost a graphics card to bad memory that freaked out, I tried to take a SS to send Fox and it sent it just fine. You might have some memory going bad :(

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Graphics problem-question
PostPosted: Sat Sep 19, 2009 4:07 pm 
Spam Much?
User avatar

Joined: Feb 2009
Posts: 214
Two of my vid card actually did that (and it burned some time later) and the same, screenshot did look ok.

First time: Updating the driver did work but part time.

Second time: Vid card burned in the week after it started.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 6 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group, twilightBB style by Daniel St. Jules
Black Ops Squadron customization by Xen Graphics Studios